Hoi, ik ben Regina

Jouw persoonlijke webdesigner én fotograaf. Ontdek hier wie ik ben, wat mij drijft en waarom ik zo blij ben met wat ik doe.

Wat doe ik precies? Ik bouw WordPress websites voor ondernemers die net zo gepassioneerd zijn over hun vak als ik. En als fotograaf voor het bedrijfsleven, zorg ik ervoor dat je beeldmateriaal hebt dat niet alleen jouw verhaal vertelt, maar ook de aandacht trekt van je ideale klant op je website en social media. Eén verhaal, één stijl - en jij hoeft maar één keer je verhaal te vertellen!

Thuis in Lunteren

Opgegroeid in het gezellige Brabant en voor de studie verhuist naar Barneveld.

Tegenwoordig staat mijn homeoffice in Lunteren. Een gezellig dorp op de rand van de Veluwe, waar ik woon met mijn vriend en onze twee je-weet-wel katers Viktor & Rolf. Lunteren ligt centraal in Nederland, heel handig met opdrachtgevers door het hele land. Hier, te midden van de rust en de schoonheid van de natuur, vind ik mijn inspiratie. 

Regina-Pas_webdesigner-en-fotograaf. Eigenaar van GIENS Web

Overstap naar ondernemerschap

Na ruim 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt met superleuke jobs van paraveterinair tot marketingassistent, was het tijd voor wat nieuws. Ik wilde andere dingen doen, nieuwe dingen leren, mijn eigen beslissingen kunnen maken, meer flexibiliteit en vooral, nog meer voldoening uit mijn werk halen.

In 2018 heb ik de sprong gewaagd, ik besloot ik mijn eigen pad te bewandelen als ondernemer en heb mijn KvK nummer aangevraagd.

De opleiding Webassistant van Weblish was een schot in de roos. Al snel ontdekte ik dat ik mijn creativiteit uitstekend kon inzetten voor een goed ontwerp en met mijn technisch inzicht leerde ik snel een goed werkende website te maken.

Hier ging mijn hart sneller van kloppen. Bovendien kon ik deze vaardigheden naadloos combineren met mijn fotografie. Het was een een geweldige ervaring toen ik steeds meer verzoeken ontving van ondernemers en bedrijven die op zoek waren naar professionele foto's voor hun website, social media of drukwerk.

En zo werd in 2019 GIENS Web een feit.

Sindsdien zijn mijn dagen gevuld met het bouwen van websites en het vastleggen van momenten met mijn camera. De ondernemersreis blijft me inspireren, ik leer elke dag en vind het fantastisch om anderen te mogen helpen hun verhaal de digitale wereld in te slingeren.

Mijn ideale klant

Ik werk graag samen met ondernemers die oprecht zijn en écht een passie hebben voor wat ze doen. Mensen-mensen, met hun hart op de juiste plek en trots op waar ze mee bezig zijn. Die voor kwaliteit gaan, en weten wat ze willen en waar ze voor staan. Daar krijg ik energie van!

GIENS Web_Regina Pas_fotograaf op locatie

Buitenmens

Ik vind het heerlijk om een mooie wandeling te maken of in de tuin te werken. Maar het allerliefst ga ik in mijn vrije tijd de natuur in om te fotograferen. Fotografie is belangrijk in mijn leven. Het is begonnen met natuurfotografie, waarbij ik de schoonheid van de wereld om me heen vastleg en dat doet doe ik nog steeds heel graag. Neem eens een kijkje op Instagram.

Voor fotografieopdrachten reis ik heel Nederland door. Lekker achter mijn bureau vandaan en onder de mensen. Ik fotografeer niet in een fotostudio, maar op locatie, het liefst met natuurlijk licht. Dat kan buiten zijn of in een sfeervolle ambiance met veel daglicht, zoals bijvoorbeeld daglichtstudio 10 in Ede.

Na een drukke fotografiedag vind ik het heerlijk om de volgende ochtend met een dampende kop thee weer achter de laptop te kruipen en me vast te bijten in het maken van een nieuwe website of het bewerken van foto’s.

Samenwerken?

Ben jij klaar om op te vallen in de massa? Met een nieuwe website en sprekende fotografie breng ik jou en jouw onderneming in beeld bij jouw ideale klanten. Samenwerken met mij betekent niet alleen dat je een professional inhuurt, maar ook dat je een partner krijgt die betrokken is bij jouw succes.