Website laten maken

De professionele aanpak

Je kunt met jouw dienst of product echt wat betekenen voor jouw doelgroep en dat wil je laten zien. Maar hoe pak je dat professioneel aan? Juist, met een waanzinnige website die je bezoekers meteen aanspreekt. Geen zin om zelf te worstelen met technische details? Geen probleem!

Als webdesigner en fotograaf voor ondernemers help ik jou om in beeld te komen bij je doelgroep. Aan de hand van jouw input breng jouw visie digitaal tot leven en maak ik een gloednieuwe website die past bij jouw wensen. Waarbij ik streef naar de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. En waarmee jij vervolgens een blijvende indruk maakt bij je (potentiële) klanten.

Regina-Pas, webdesign-en-fotografie, bij GIENS-Web achter de laptop aan het werk.
GIENS-Web_Regina-Pas_in-gesprek-met-klant

Werkwijze

Je droomwebsite realiseren is een spannend project waarbij een goede samenwerking tussen ons belangrijk staat. Ja, dat lees je goed, ook jij moet aan de slag.

Je voorziet me van alle informatie die nodig is om jouw fantastische website te bouwen. Geen reden voor paniek, want daar ga ik je natuurlijk bij helpen.

Ik bouw websites met het CMS systeem WordPress en gebruik een page builder. Zodat je na de oplevering van de website zelf gemakkelijk kleine wijzigingen in teksten kan doorvoeren of een foto kan vervangen. Heb je liever dat ik dat voor je doe? Dan kan dat natuurlijk ook. 

Hoe gaat het in zijn werk? de 5 stappen naar een nieuwe WordPress site

Testimonial

Leonie Flierman Leefstijlcoach | Ontrack Coaching

"Regina kan goed samenwerken, hierdoor had ik veel steun aan haar, zeker omdat het voor mij allemaal nieuw was. Zij luistert goed en daarmee maakt zij een hele goede doorvertaling naar het visuele van de website.

Een grote meerwaarde is dat zij ook prachtige foto’s maakt en daarmee een totaalpakket biedt. Alles in één hand en één iemand om mee te schakelen. Erg prettig. 

Regina laat weten als ze haar bedenkingen heeft, ze geeft eerlijk haar mening en laat zien hoe het er dan uit komt te zien. Zo kon ik letterlijk zien of het klopte. Regina is professioneel en ook inhoudelijk denkt ze mee. Ik ben in ieder geval heel trots op de website die zij heeft gebouwd en de mooie professionele foto’s."

Wat kost een nieuwe WordPress website? ga jij voor een Rolls-Royce of een Mini?

Als iemand me dat vraagt, dan vergelijk ik het altijd met het kopen van een auto. Wat kost een auto? Dat is afhankelijk van het merk, de leeftijd, hoeveel km heeft 'ie gereden..., toch?

Zo werkt het ook met de prijs voor een website. Een website met 2 pagina's en weinig functionaliteiten is goedkoper dan een website met 20 pagina's en alle toeters en bellen erop. Kortom er is veel variatie mogelijk, ook in prijs.


Meer pagina's of functionaliteiten

Uiteraard is het pakket dat hier genoemd wordt uit te breiden met meer pagina's en / of functionaliteiten, zoals blog, Whatsapp, formulieren, etc.


Vrijblijvende offerte

Neem contact op om jouw website wensen te bespreken en ontvang vrijblijvend een offerte op maat.

WordPress website

vanaf € 1.650,-
  • Brainstormsessie
  • Bouw WordPress website met pagebuilder
  • Webdesign in jouw huisstijl
  • 5 (content)pagina's + contact pagina
  • Plaatsing juridische documenten (privacy-, cookieverklaring, algemene voorwaarden
  • Responsive maken (mobiel | tablet)
  • 2 Feedbackrondes
  • Rondleiding en uitleg website

Over de webdesigner Regina Pas

Hoe het bouwen van websites mijn hart veroverde

Mijn interesse voor het maken van websites werd gewekt tijdens de opleiding Webassistant van Weblish in 2019. Daar leerde ik niet alleen hoe ik websites kon bouwen en beheren, maar ook het opzetten van webshops, online leeromgevingen, beheren van social media beheer, het organiseren van webinars, en nog veel meer.

De juiste combinatie

Mijn creativiteit en technisch inzicht versterkten elkaar, waardoor ik al snel effectieve websites kon maken die er ook nog eens goed uitzagen. De combinatie met mijn werk als fotograaf bleek een win-win situatie te zijn, zowel voor mijn klanten als voor mijzelf.

GIENS Web

Dat was het moment waarop ik besloot mijn focus te verleggen en te stoppen met mijn werkzaamheden als VA (virtual assistant). En ben ik gestart met GIENS Web, en sindsdien zijn mijn dagen gevuld met het maken van websites voor ondernemers en zakelijke fotografie.

Regina-Pas_webdesigner-en-fotograaf. Eigenaar van GIENS Web

Jouw nieuwe website professioneel aanpakken?

Klaar voor een waanzinnige nieuwe website? Neem contact met me op om kennis te maken!